De Gudsekop
Zeilen op een
originele platbodem

Nieuws

15-03-2020

Maatregelen m.b.t. Covid-19 (coronavirus)

Afgelopen week heeft het RIVM hernieuwde maatregelen omtrent de Covid-19 pandemie uitgeroepen. Wij begrijpen dat dit vragen oproept over geboekte vaartochten op de Gudsekop.

 
Het bestuur volgt de lijn van het RIVM en ziet geen noodzaak om de geplande tochten af te lasten (immers komt slechts een kleine groep mensen bij elkaar op het schip). Wel vragen we alle opvarenden nadrukkelijk thuis te blijven bij milde symptomen van een neusverkoudheid, hoesten, griep- of koortsverschijnselen. 
 
Wij houden de ontwikkelingen in de gaten en informeren u zodra er iets aan de situatie verandert. Mocht u vragen hebben, schroom dan niet om deze te stellen via bestuur@gudsekop.nl. Mocht er iets veranderen bij uw geboekte tocht (bijvoorbeeld omdat een bemanningslid thuisblijft), dan nemen wij direct contact met u op.
 
Wij wensen iedereen sterkte en beterschap en hopen u snel terug te zien aan boord van de Gudsekop!
« Naar alle nieuws-items

 

Aanmelden Gudsekop-nieuwsbrief

Wij versturen ongeveer zes keer per jaar een nieuwsbrief met actuele informatie over het schip en mogelijkheden om mee te varen. Meld je aan via het contactformulier. Vergeet niet te vermelden dat je de nieuwsbrief wilt ontvangen!

Facebook

Het meeste lees je eerder op Facebook.com/gudsekop.

Archief 'Bandje d'r Tussen'

Bekijk oude publicaties van 'Bandje d'r Tussen'.


© stichting de Gudsekop | privacyverklaring | English - Deutsch - Francais - Español | Facebook